Wij zoeken nieuwe leden. Je kunt ons financieel helpen of daadwerkelijk bijdragen aan Betaalbaar Water. Of allebei.

FINANCIEEL

Je steunt ons financieel door lid of donateur te worden . Het lidmaatschap kost € 15 per jaar. Met de lidmaatschapsgelden betalen we onze verkiezingscampagne. Omdat we niet verbonden zijn aan een nationale partij krijgen we geen financiering van de Rijksoverheid.

Lid worden doe je door minimaal € 15 over te maken naar banknummer NL03ingb0008303651 van Drents Belang / Betaalbaar Water, onder vermelding van je naam en e-mailadres (gebruik voor de @ een hoofdletter A). Het lidmaatschap is geldig tot het einde van het jaar. Op jouw email-adres ontvang je af en toe relevante informatie van ons.

Donateur wordt je door minimaal € 15 over te maken naar banknummer NL03ingb0008303651 van Drents Belang / Betaalbaar Water, onder vermelding van je naam. Eventueel vermeld je je e-mailadres (gebruik voor de @ een hoofdletter A).

MEEDOEN

Je kunt ook daadwerkelijk meedoen met Betaalbaar Water. Graag zelfs, want er is genoeg te doen! We vergaderen ongeveer een keer per maand (de laatste tijd op dinsdagavond) en op drukke momenten vaker. In de vergaderingen bespreken we onze standpunten voor en bijdragen aan de volgende Algemeen Bestuursvergaderingen. De sfeer is informeel en prettig. Je kunt altijd een keer langs komen om te kijken of meedoen iets voor je is. Wellicht wil je ook in het Algemeen Bestuur meedraaien? Kijk dan hier.

Heb je vragen/opmerkingen of is er iets niet duidelijk? Laat weten via ons email-adres.